PeopleString - Uusi tapa tienata sosiaalisella medialla!

Liity ilmaseksi uuteen sosiaaliseen verkostoon, joka lupaa maksaa käyttäjilleen 70% saamistaan mainostuloista!

PeopleString on Facebookin tapainen sosiaalisen media, joka maksaa käyttäjille mm. heidän katsomistaan ja klikkaamistaan mainoksista, ilmaisten pelien pelaamisesta, vastaanotetusta mainospostista ja osallistumisesta erilaisiin kyselyihin sekä myös osan uusien, suosittelemiesi, jäsenten ansaitsemista tuloista.


PeopleString mainostaa lyövänsä pian laudalta Facebookit, Myspacet ynnä muut vastaavat, sillä he lupaavat jakaa 70 % saamistaan mainostuloista käyttäjille. Käyttää paljon markkinoinnissaan lauseita, että mikäli teet asiat samoin kuin Facebookissa toimisit, tienaat samalla itsellesi.
Käytännössä toimii siten, että aina kirjautuessasi sisään ja tehdessäsi toimintoja, saat tilillesi pisteitä, jotka myöhemmin muutetaan dollareiksi (tällä hetkellä kaavalla 100 pistettä = 1 dollari). Lisäksi saat suoraan 0,10 $ rekisteröitymisestäsi palveluun ja 0,50 $ jokaisesta tuomastasi uudesta jäsenestä.
Erilaisista mainosten tuotteista, vastaanottamastasi mainospostista ja osallistumisesta kyselyihin maksetaan eri tavoin muutamista senteistä aina dollareihin asti.

PeopleString korostaa uusien jäsenten hankintaa. Sen lisäksi, että saat suosittelemiesi jäsenten liittymisestä 0,50 $, maksaa PeopleString  suoraan alla oleviesi jäsenten tienesteistä 5% sinullekin ja seuraavista viidestä portaasta 2%.
Useimmille sosiaalisen median käyttäjille ei se muutaman taalan saaminen siitä hyvästä ole se jutun juoni. Tosin, jos PeopleString lähtee tietyn käyttäjäryhmän kanssa kasvamaan ja tietyt asiat tehdään ei niin ansaintakeskeisesti, voi tuokin lyödä itsensä läpi. Ja silloin on hyvä olla mukana aikaisessa vaiheessa.

Tutustu PeopleStringiin tästä

2 kommenttia:

Fail Provider kirjoitti...

Oletko Ite Kokeillut Tota Sivustoa?
Olis Kiva Tietää Kokemuksia Siitä =)

ippe kirjoitti...

Olen ollut mukana noin kuukauden ja aluksi tuntui hieman hankalalta käyttää, koska on englanninkielinen.. mutta ihan helppokäyttöinen sivusto kun hieman perehtyy. Päivittäin tulee hieman noita pisteitä kun pelkästään kirjautuu sinne.. Ihan toimiva juttu..

Lähetä kommentti